Skip to content

Lid worden?

Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we zo’n 250 gezinnen van voedsel voorzien. Dat betekent dat we momenteel een wachtlijst hebben voor deelname aan onze boerderij. En we zijn heel blij met een grote groep geïnteresseerde potentiële leden.

Door je gegevens achter te laten via het contact formulier (link), sturen we je informatie over wat deelname aan onze boerderij inhoudt en wat je mag verwachten. Zodra er een plaats beschikbaar komt op onze boerderij, nemen we contact met je op. En eerlijk is eerlijk, dat kan zo een (paar) jaar duren. Dus wil je niet langer wachten? Kijk dan op de website van Herenboeren Nederland om te kijken welke initiatieven er bij jou in de buurt zijn https://herenboeren.nl/ en meld je daar aan.

Ben je zo enthousiast en wil je een eigen Herenboerderij opzetten in deze omgeving? Dan kun je vanuit Herenboeren Nederland intensief begeleid worden. Neem hiervoor contact met Herenboeren Nederland  op om een telefonische afspraak in te plannen. Zij kunnen je dan meer vertellen over wat hierbij komt kijken. 

Meehelpen op het land

Uit verschillende hoeken horen we dat mensen die (nog) geen lid zijn wel graag willen meehelpen op de boerderij. Denk aan zaaien, planten, wieden, oogsten, klussen. Geldt dit ook voor jou? Dan hebben we goed nieuws. We starten namelijk met een proef om dit mogelijk te maken. Met familie of goede vrienden van onze leden, mensen op de wachtlijst voor onze boerderij en geïnteresseerden in Herenboeren Amersfoort. Aan het einde van het jaar evalueren we of en hoe we dit volgend jaar verder oppakken.

Meld je aan via het contactformulier.