Ledenwerving, we rekenen op jou!

Mooi, je hebt je automatische handtekening onder je e-mailberichten aangepast.
De volgende tips wachten op je:

  1. Als ieder lid één nieuw lid in zijn/haar netwerk vindt, is het ledenaantal meteen verdubbeld en komt een wachtlijst in zicht.
  2. Natuurlijk heb je met je directe buren al over Herenboeren gesproken. Bijkomend voordeel: je kunt het ophalen van groenten, fruit, aardappelen, eieren en vlees afwisselen. Zo hoef je maar om de week te fietsen. Neem het begrip ‘buren’ niet al te nauw. Op een straatfeest kun je met veel meer mensen over gezond en duurzaam voedsel praten. En dat geldt ook voor verjaardagen, feesten, partijen enz.
  3. Verspreid flyers in je directe omgeving. Je kunt ze zelf hier downloaden en daarna printen. Of je neemt contact op, dan krijg je een stapeltje thuisbezorgd.
  4. Benader collega’s, ook als ze niet uit Soest komen.
  5. Beleg een huiskamersessie onder de geniale titel ‘Boeren bij de Buren’. Als je zes personen in je netwerk hebt kunnen vinden die bij jou thuis het Herenboerenverhaal willen horen, komen de kartrekkers graag langs. Je verleent dus gastvrijheid aan de (minimaal zes) personen die je zelf hebt uitgenodigd. Over de rest hoef je je geen zorgen te maken. De kartrekkers verzorgen de presentatie en flyers.
  6. Stuur de maandelijkse nieuwsbrief door naar vijf potentiële medestanders in je netwerk. Natuurlijk zet je er een vriendelijk persoonlijk tekstje bij: ‘Beste Eveline, dit lijkt me heel goed passen bij jullie manier van leven’ of woorden van soortgelijke strekking.
  7. Nodig potentiële leden uit voor de bustocht naar Boxtel. Zien is geloven. Op de Herenboerderij in Boxtel gaat het verhaal leven, wordt het driedimensionaal. Daar kan geen PowerPointpresentatie tegenop.

Deel dit bericht: