Sluit
Skip to content

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Er komen heel veel interessante vragen langs op de informatieavonden. We noteren ze en zetten de belangrijkste vragen meteen op onze website, compleet met een antwoord.

Tijdens de avond beantwoorden ze meteen, voor zover dat mogelijk is. Op sommige vragen blijven we het antwoord schuldig omdat we het nog niet weten, of omdat pas in de toekomst kan blijken hoe iets uitpakt. ‘Komen er ook kassen?’ is zo’n vraag. Dat weten we nog niet. Misschien mogen we op ons gepachte land geen kassen bouwen. Misschien staan er al kassen. Misschien willen we geen kassen. Zo’n vraag ‘hangt’ dus nog.

Voor meer informatie kan je ook de uitzending van Een Vandaag (24-05-2018) bekijken van waarin zowel conceptbedenker Geert van der Veer als boer Geert van den Bruggen uitleg geeft over de reeds bestaande Herenboerderij Wilhelminapark in Boxtel.

Coöperatie & lidmaatschap

  • Herenboeren Willemshoeve U.A. wordt een coöperatie met leden. Uit de leden kiezen we een bestuur dat de dagelijkse zaken beheert. Ten minste eenmaal per jaar is er een ledenvergadering waarin je als lid meebeslist over onder meer de begroting, de veehouderij, het jaarlijkse teeltplan, de logistiek en wat er op en rond de boerderij verder aan activiteiten wordt ontplooid.

Boer of boerin

Voedsel

Woningbouw

Toekomst manege

Kwalitieit van de grond en de omgeving

Financiën

Voorwaarden

Plannen

Overig